Verzekeringen

Contact

 

 
 

Verzekeringen

Heeft u ook een verzekering afgesloten die tot uitkering komt bij uw overlijden?

Een mens kan heel wat verzekeringen met bijbehorende uitkeringen verzamelen tijdens zijn of haar leven. Uit de praktijk blijkt dat veel mensen eenmalig een verzekering (denk aan een levensverzekering) afsluiten om er vervolgens nooit meer naar om te kijken. Zelfs niet indien de persoonlijke situatie wijzigt.

Een wijziging in uw persoonlijke situatie kan zeer onwenselijke gevolgen hebben indien u uw verzekering niet mee laat veranderen. Denkt u maar eens aan de situatie dat u in het verleden uw toenmalige partner tot eerste begunstigde van een verzekering heeft benoemd, maar dat de relatie al jaren geleden is beƫindigd. Het niet aanpassen van een begunstiging in de polis kan tot gevolg hebben dat de verzekeringsmaatschappij uitkeert aan uw toenmalige partner en niet degene met wie u nu bent.

In de polisvoorwaarden van een verzekering staat aan wie de uitkering toekomt als u overlijdt. Echter polisvoorwaarden zijn vaak lange stukken tekst en moeilijk leesbaar. Dan is het lastig om te achterhalen aan wie de uitkering toekomt bij overlijden.

Weet u niet precies hoe het bij u zit en heeft u behoefte om samen met een expert naar uw verzekeringen te kijken, maak dan gebruik van de expertise van Mooi Nalaten en maak nu een afspraak. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

 
Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of linda@mooinalaten.nl