Testament

Contact

 

 
 

Testament

Indien u geen testament maakt, bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Wilt u de nalatenschap anders verdelen, dan is het verstandig een testament op te maken.

In een testament bepaalt u wat er met uw geld en bezittingen gebeurt en kunt u uw persoonlijke wensen vastleggen. Bijvoorbeeld als u een kind heeft dat permanente zorg nodig heeft of indien u beschermingsmaatregelen wilt nemen. Een goed testament kan ook fiscale voordelen opleveren bij overlijden. Dat is wel zo fijn voor uw nabestaande(n).

Een testament is altijd maatwerk. Daarom nemen wij de tijd voor vragen als: aan wie wilt u wat nalaten, wie wilt u uitsluiten van uw nalatenschap, wie regelt de zaken na uw overlijden (executeur) en wat wordt van die persoon verwacht. En welke beschermingsmaatregelen u kunt benutten. Alles wordt vastgelegd vanuit juridisch en fiscaal perspectief en in begrijpelijk Nederlands.

Wilt u meer weten, maak dan gebruik van de expertise van Mooi Nalaten door nu een afspraak te maken. Wij informeren en adviseren u graag.

 
Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of linda@mooinalaten.nl