Nalatenschapsplanning (estate planning)

Contact

 

 
 

Nalatenschapsplanning (estate planning)

De meeste mensen gaan pas nadenken over hun nalatenschap als zij met een overlijden te maken hebben. Vaak brengt dit gevoelens van onrust en onzekerheid met zich mee. Door er tijdig over na te denken, wensen bespreekbaar te maken en vast te leggen voorkomt u problemen en zorgt u voor een Mooi Nalaten voor u en uw dierbaren.

Nalatenschapsplanning is de Nederlandse benaming voor Estate planning en betekent het gestructureerd overgaan van (familie) vermogen naar de volgende generatie. Nalatenschapsplanning is gericht op maatregelen die kunnen worden getroffen om de toekomstige nalatenschap zo klein mogelijk te maken en daarmee de totaal verschuldigde erfbelasting te beperken.

Nalatenschapsplanning is voor iedereen die iets na te laten heeft. Indien u een groot vermogen heeft of indien u een eigen bedrijf heeft, zijn de belangen en de besparingen groter. Maar ook bij een eigen woning of een spaarpotje, kunt u met nalatenschapsplanning veel bereiken.

Mooi Nalaten helpt u met plannen. Samen met u kijken wij naar zaken als een levenstestament, eigen onderneming, huwelijksvoorwaarden, schenkingen, testament en verzekeringen.

Het advies wordt vastgelegd in een nalatenschapsplan. Een nalatenschapsplan van Mooi Nalaten is maatwerk en geeft een helder overzicht dat voor iedereen leesbaar is.


Ik heb de regie zelf in handen maar door deskundig advies van Mooi Nalaten ben ik ervan verzekerd dat mijn zaken goed geregeld zijn bij overlijden en ik mijn nabestaande zorgeloos achterlaat.

 
Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of linda@mooinalaten.nl