Levenstestament

Contact

 

 
 

Levenstestament

Heeft u er wel eens over nagedacht wie namens u beslissingen mag nemen als u door ziekte of een ongeval dat zelf niet meer kunt? Wie moet dan uw financiƫn beheren? Wie neemt de medische beslissingen? Wie moet uw onderneming bestieren?

Bij een levenstestament wordt vaak gedacht aan ouderen met dementie. Maar ook een ernstig ongeluk of een andere ziekte kan ervoor zorgen dat u niet meer duidelijk kunt maken wat u wilt.

Een levenstestament stelt u in staat om de regie in eigen hand te houden als de omstandigheden u beperken. Een levenstestament kan voor uw dierbaren een houvast bieden in moeilijke tijden.

Indien u een ondernemer bent kan een levenstestament ervoor zorgen dat uw onderneming niet stuurloos wordt indien u bijvoorbeeld langdurig uitvalt met alle gevolgen van dien. U neemt zelf de regie.

In een levenstestament benoemt u een levensexecuteur die uw belangen kan behartigen als het u niet meer lukt. Het maken van een levenstestament is heel persoonlijk en niet eenvoudig. Bij de benoeming van een levensexecuteur is "vertrouwen" belangrijk. Wij van Mooi Nalaten leggen het u precies uit en nemen alle aspecten met u door. Heeft u niemand in uw omgeving die als levensexecuteur kan optreden, dan kan Mooi Nalaten ook als levensexecuteur worden benoemd. Wij zijn ervaren en professioneel zodat u verzekerd bent het goed en zonder persoonlijke belangen verloopt.

Wij kunnen u ook helpen met de stap naar de notaris. Samen zorgen we ervoor dat de notaris ook echt het levenstestament maakt dat u nodig heeft. In eenvoudige taal helpen wij u met het begrijpen van de akte, zodat u het ook echt snapt wat de notaris u stuurt.

Wilt u gebruik maken van de expertise van Mooi Nalaten of wilt u Mooi Nalaten als levensexecuteur benoemen, maak dan nu vrijblijvend een afspraak. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Een gerust gevoel dat het geregeld is.

 
Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of linda@mooinalaten.nl