Huwelijksvoorwaarden

Contact

 

 
 

Huwelijksvoorwaarden

Wist u dat sinds 1 januari 2018 de wettelijke regels voor gehuwden zijn veranderd? Wie nu nog trouwt zonder iets bij een notaris te regelen, trouwt altijd in beperkte gemeenschap van goederen. Alleen het vermogen dat tijdens het huwelijk wordt opgebouwd, moet na een eventuele scheiding eerlijk worden verdeeld. Had een van beide partners voor het trouwen al een eigen huis of een fors kapitaal, dan blijft dat na een echtscheiding van hem of haar.

Wilt u iets anders of is er sprake van een ondernemingsvermogen dan is het vaak verstandig om huwelijksvoorwaarden op te stellen. Maar ook belastingtechnisch kan het verstandig zijn om het geldende huwelijksgoederenregime te wijzigen.

Het maken of opheffen van huwelijksvoorwaarden is voor veel mensen geen alledaagse handeling en velen ervaren dit als lastige materie. Mooi Nalaten legt het u precies uit en wij nemen de tijd voor u om alle aspecten met u door te nemen. Samen met u bespreken wij wat in uw situatie wenselijk is. Door visualisatie en berekeningen laten wij u de gevolgen zien van wel of geen huwelijksvoorwaarden.

Als u besluit om ‚het anders’ te doen, dan kunnen wij u ook helpen met de stap naar de notaris. In eenvoudige taal helpen wij u met het begrijpen van de akte, zodat u het ook echt snapt wat de notaris u stuurt.

Wilt u gebruik maken van de expertise van Mooi Nalaten, maak dan nu een afspraak. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

 
Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of linda@mooinalaten.nl