Afwikkelen nalatenschap

 

Nalatenschapsassistent

Bent u verantwoordelijk erfgenaam of executeur in een nalatenschap? Dan merkt u al snel dat er direct na het overlijden heel veel op u afkomt. In korte tijd moet u allerlei beslissingen nemen die grote gevolgen kunnen hebben.

Ook kunnen er complicerende factoren zijn, die een soepele en vlotte afwikkeling van de nalatenschap in de weg staan. Denk daarbij aan een complex testament, grote financiele belangen, een negatieve nalatenschap, emoties zoals verdriet en boosheid of een executeur die niet meewerkt.

Door op tijd deskundige hulp in te schakelen voorkomt u moeilijkheden en zorgt u ervoor dat de nalatenschap soepel en goed wordt afgewikkeld. Als erfrecht deskundige adviseert en begeleidt Mooi Nalaten erfgenamen, legatarissen, executeurs en andere betrokkenen bij de afwikkeling van een nalatenschap.

Mooi Nalaten biedt ondersteuning aan op die onderdelen waar u zelf niet uit komt. Maar u kunt er ook voor kiezen om de afwikkeling van de nalatenschap volledig aan ons uit handen te geven zodat u er geen omkijken meer naar heeft (volmacht).

Bent u tot executeur benoemd dan kunnen wij tevens, indien het testament daar de mogelijkheid toe biedt, als executeur in uw plaats worden gesteld. Zodat wij als executeur de nalatenschap kunnen afwikkelen.

Wij worden ook ingeschakeld voor het geven van een second opinion in erfrechtelijke kwesties.

Ieder maatwerk is bespreekbaar. Wij vinden geen enkele vraag gek.

De Nalatenschapsassistent geeft rust in drukke tijden.


In alle gevallen worden de werkzaamheden deskundig, efficiƫnt en volledig transparant uitgevoerd.

 
Wilt u weten wat Mooi Nalaten voor u kan betekenen, neem dan gerust contact op.
Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.
Ik ben te bereiken via 06-36305919 of linda@mooinalaten.nl